A szombathelyi Műszaki Vizsgaállomáson jártunk...

Cégünk 2021.novemberében kapott lehetőséget a Vas Megyei Kormányhivataltól a szombathelyi Vizsgabázis teljeskörű felújításának tárgyában. A projekt keretében a vizsgasor vasbeton szerkezetű szerelőaknája kompletten elbontásra került, vele egyidejűleg pedig az új akna építéséhez szükséges hely biztosítása miatt a padlószerkezetet is fel kellett bontanunk. Feladatunkat bonyolította, hogy a vizsgálóállomás 2. sora a munkavégzés teljes időtartama alatt üzemelt, így kellő körültekintéssel kellett eljárnunk a munkavégzések során, valamint nem segítette munkánkat a területen található talajvizek mennyisége sem. 

A kivitelezési munkák során új szerelőaknát készítettünk a statikai terveknek megfelelően. Az új nyitott akna modern világítási lámpatesteket kapott, tervdokumentáció szerinti csurgalékvíz elvezető hálózatot alakítottunk ki benne, valamint új szellőző és sűrített levegős rendszer is beépítésre került a műtárgyban. A szerelőaknát továbbá greslap burkolattal láttuk el, valamint a meglévő vizsgasor komplett padozatát felújítottuk. A padlószerkezet teljes egészében elbontásra került, hogy aztán 20 cm vastag ipari padló vegye át a helyét 3 rétegű műgyanta bevonattal burkolva. 
Végül, de nem utolsósorban a mennyezet, valamint a lakatosszerkezetek felületképzése, festése mázolása is megtörtént, így idén júniusban büszkén adthattuk vissza a munkaterületet a Megrendelőnek.
Köszönjük kollégáinknak és partnerünknek a közös munkát, azt hiszem a képek önmagukért beszélnek...